luni, 7 martie 2016

Indiferent de sex, naționalitate, religie, vărstă... prietenii adevărați vor rămâne mereu prieteni adevărați!


O prietenă adevărată are încredere în tine și tu ai încredere în ea. Știe când un secret este un secret și mai degrabă ar muri decât să îl zică mai departe.
 E aceea care îți spune adevărul în față, fără menajamente și fără frică deoarece știe că ești suficient de matură încât să apreciezi sinceritatea ei.
Îți ascultă plânsetele ore întregi la telefon fără să te facă nebună apoi te scoate la o cafea ca să îți dea un picior drept în dos, așa poate te face să revi cu picioarele pe pământ.
Nu se supără dacă ieși in club fară ea deoarece e conștientă că nu e stăpâna ta, nu e egoistă și nu te vrea numai pentru ea.

O prietenă adevărată e aceea care își sacrifică din timpul ei pentru ați rezolva ție o problemă urgentă, deși nu v-ați mai văzut de 1 an. Pentru ea pare un lucru banal dar pentru tine înseamnă enorm. Un simplu gest și ți-a făcut ziua minunată.
Niciodată nu este invidioasă pe reușitele tale, din contră! Se bucură la fel cum s-ar bucura dacă ar fi vorba de ea.
Dacă ai probleme nici măcar nu trebuie să îi ceri să vină deoarece te trezești imediat cu ea la ușa ta, lăsându-și treburile ei deoparte.
Chiar dacă nu vorbiți zilnic știi că ești în gândurile ei și că abia așteaptă să te vadă.
E alături de tine în orice proiect stupid pe care vrei cu încăpățânare să îl faci și te încurajează mereu.
Nu fuge atunci când ești la pământ ci luptă să te scoată din starea în care ești iar dacă nu reușește să te ridice se așează lângă tine, dar nu te lasă.

Pentru o prietenă adevărată nu contează nici măcar miile de kilometri distanță care există între voi, ea e mereu acolo dacă ai nevoie.
O prietenă adevărată îți cunoaște prea bine defectele dar te iubește cu tot cu ele. Știe că nici ea nu este perfectă.
A da! O prietenă adevărată nu îi încălzește patul partenerului tău deoarece se respectă pe ea și respectă prietenia voastră mult mai mult decât o partidă de sex!
Asemenea oameni te fac să te simți cu adevărat bogat, îți fac zilele mai frumoase și te fac conștient de faptul că ești iubit pentru căldura și frumusețea interioară nu pentru cine știe ce alt motiv diabolic.
Indiferent  de sex, naționalitate, religie, vărstă... prietenii adevărați  vor rămâne mereu prieteni adevărați!
Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu