duminică, 20 martie 2016

Înger sau drăcușor?


În fiecare dintre noi există atât  înger cât și demon, însă nu știu și câți recunosc acest fapt.
Bărbații își doresc ca femeile lor să fie ingerași în majoritatea timpului.
Atunci când se întorc acasă noaptea târziu își doresc din toată inima ca femeia să îi întâmpine cu zâmbetul angelesc pe față, nicidecum cu privirea aia care ar băga în mormânt până și cel mai neînfricat bărbat.
Sau atunci când, după ieșirea cu băieții în oraș, găsesc casa învăluită într-o atmosferă romantică și își aduc brusc aminte că au uitat de aniversarea relației lor, ea să apară îmbrăcată într-un îngeraș sexy și să îi înțeleagă. Oricui i se poate întâmpla să uite, nu?
Sau atunci când constată că au cheltuit toți banii pentru a-i cumpăra bestiuței, așa cum  își alintă mașinuțele mult iubite, niște accesorii noi.
O da, e clar că bărbații își doresc ca femeile de lângă ei să fie îngerași drăgălași, cu talii de invidiat și picioare de girafă.
Cred că singurul loc unde bărbații își doresc din toată inima ca femeile să fie niște drăcușori este în dormitor. Cumva niște drăcușori cât mai sexy și de nestăpânit?
Lucru dorit de altfel și de către femei, clar! Și ele își doresc ca bărbații lor să fie îngerași în majoritatea cazurilor, mai ales atunci când sosește mesajul cu extrasul de cont. ;)
Și drăcușori în dormitor, de ce nu?
Clar este că dacă relația merită efortul, cei cu mintea deschisă vor știi când să fie îngeri și când demoni. Cei cu mintea îngustă doar vor visa deoarece în viața reală nu vor avea curaj să se exprime sau să comunice deschis cu persoana de lângă. Din cauza asta se termină majoritatea relațiilor, din lipsa de comunicare care duce la dorința de a căuta în altă parte ce  lipsește . Și asta cred că este al naiba de trist!


Poza nu îmi aparține.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu