joi, 24 martie 2016

Ce le atrage pe unele femei la un bărbat?


-Hotărârea.

Un bărbat care știe cu exactitate ceea ce vrea și care luptă cu toate forțele pentru acel lucru este considerat de multe ori irezistibil. Oricât de puternică sau nepăsătoare pare o femeie, mereu va rămâne plăcut impresionată de bărbatul care nu se dă bătut și care nu pleacă cu coada între picioare atunci când întâlnește cea mai mică barieră în calea dorințelor lui. Și nu mă refer numai la dorințele
sexuale.

-Siguranța.

Bărbatul sigur pe el mereu va impresiona în mod plăcut femeile care știu ce vor deoarece vor găsi această siguranță atrăgătoare. Celelalte se vor lăsa intimidate și îl vor considera un îngâmfat. Bărbatul sigur pe el nu va avea nevoie de părerea celor din jur ci și-o va forma singur. Nici nu se va lăuda cu casa sau mașina, nici nu îți va băga constant sub nas cât este el de minunat. E mult prea sigur pe el, știe prea bine că are un caracter frumos ce trebuie descoperit.

-Vocea.

Un bărbat cu voce fermă dar plăcută poate face ravagii în sufletul unei femei. Nu vocea șoptită de abia o auzi dar nici vocea țipătoare de îți deranjează timpanul.

-Parfumul.

Femeia care spune că nu îi plac bărbații care miros frumos, probabil minte. Sau nu știe cât de incitant poate fi un simplu miros. Dar acel miros care să se potrivească cu felul lui de a fi. Un parfum senzual și corect dozat. Nu aplicat cu carul și care să lase impresia că tocmai a trecut pe acolo un gigolo.


-Umorul.

Să ieși cu un bărbat frumos dar căruia îi lipsește simțul umorului îți lasă impresia că ești la ora de fizică și trebuie să stai nemișcat și cu mâinile la spate, altfel primești un 2. Umorul și faptul că mai lasă câteodată să iasă la suprafață copilul ce era odată, fără teama că va părea ciudat, îl fac în mod clar atrăgător.

-Educația.

Nu mă refer aici la bărbatul geniu. Dar un bărbat cu care poți discuta mai mult decât de vremea de afară și care știe să se exprime lasă mereu o impresie frumoasă. La fel cum  bunele maniere îl fac să fie un adevărat gentleman. Calitate foarte atrăgătoare de altfel.

-Caracterul.

Un bărbat cu un caracter frumos este al naiba de atrăgător.
Bineînțeles că nu toate femeile se simt atrase de genul ăsta de bărbați. Cu toții suntem atât de ciudați și avem gusturi foarte diferite. Iar gusturile niciodată nu se discută!

Pozele nu îmi aparțin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu