miercuri, 16 martie 2016

Nu fă un lucru pe jumătate, e nefericire clară și crede-mă, nu merită!


Tot mai multe cupluri aleg compromisul în locul fericirii la fel cum altele renunță fără prea mult efort la luptă.
Naiba mai știe cum să faci.
Întotdeauna am fost de părere că este bine să faci așa cum îți dictează inima și în așa fel încât să nu ai regrete mai târziu. Regretele cred că te omoară încetul cu încetul. Nu frate, ai făcut un lucru pentru că așa ai gândit că este bine la momentul respectiv, foarte simplu!
Nu este nimic rău în a face compromisuri, dar este rău dacă numai unul din cei doi le face, pentru că oricât ai încerca și cu orice arme ai lupta, dacă celuilalt nu îi mai pasă, ai pierdut din start.
Mi s-a întâmplat nu demult să cunosc un cuplu mai aparte ca să zic așa. Deși el avea o altă viață și o altă familie, nu o lăsa în pace nici pe cea care îi era încă soție, dar numai în acte. De fiecare dată când încerca să își refacă viața, tipul o amenința că se sinucide dar prima dată omoară copii. Iar ea, de frică, renunța încă o dată la șansa de a fi fericită. Nebunie curată frate!
Păi e corect așa, să forțezi omul să te iubească? Să nu mai fac referire la faptul că el avea oricum o altă familie, deci egoism pur.
Da, mai dai o șansă, cred că oricine merită o a doua, dar dacă vezi că s-a schimbat, că are voință să lupte.
Ce rost are să te dai peste cap să găsești soluții dacă celălalt face oricum ce vrea? Păi dacă tot îi place așa de mult libertatea, fă-i acest cadou. Așa îți faci și ție o mare favoare, îți acorzi încă o șansă la fericire, o meriți!

Dacă tu vrei neapărat să bați mereu la uși închise, atunci e treaba ta, dar nu te plânge că ești nefericit sau singur.
Orice alegere ai face, că lupți sau că renunți mult prea ușor, fă-o în așa fel încât să nu îți pară rău mai târziu. Nu te grăbi cum poate o faci de mult prea multe ori. Acordă-ți timp, analizează, bea o cafea sau 10, stai singură...orice numai nu  lua decizii așa de importante în grabă. E vorba de viața ta, ce naiba! Și mai ales fă alegerea din toată inima, altfel degeaba o faci.
Nu fă un lucru pe jumătate, e nefericire clară și crede-mă, nu merită!

Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu