marți, 8 martie 2016

Poșeta unei femei este precum interiorul vieții ei!


Poșeta unei femei este asemenea sufletului ei. Plină de lucruri care par inutile dar de care nu se poate despărți. De la o carte care niciodată nu se termină până la câteva mărunțișuri care o ajută să ascundă trecerea timpului pe fața ei.
Fotografii cu colțuri rupte de care nu se poate despărți, flori uscate dar cu speranța vie, hârtii și hârtiuțe aparent inutile și totuși așa de dragi.
Mâna ei este singura care găsește imediat lucrul căutat, deoarece poșeta ei îi este la fel de cunoscută cum îi este propriul suflet. Ascuns  într-un micuț colțișor își așteaptă rândul unul din multele visuri mărețe. Milioane de bonuri fiscale, anestezicul inutil al durerii sale.
În ea stau ascunse apelurile ratate ale iubitului mult prea gelos. Lângă cheile pe care veșnic uită unde le lasă stă ascunsă aparenta teamă de a fi singură.
Poșeta unei femei  poate dezvălui secretele ei celui care știe să îi intre în suflet, mereu se va găsi loc pentru un lucru important, pentru o dragoste nouă, pentru o poveste nouă.
Dar cu siguranță în poșeta unei femei nu se va găsi  loc pentru a uita.
Nevoia de a zâmbi, de a ierta, de a iubi... vor fi mereu prezente, în poșeta unei femei.
Nostalgia zilelor fericite, speranța veșnică că va fi bine, dorul  de persoane speciale, tristețea zilelor înnorate, zâmbetele imbecile purtate drept mască.
Poșeta unei femei este precum  interiorul vieții ei!

Poza nu îmi aparține.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu