vineri, 18 martie 2016

Vrei un cățel alături sau vrei un bărbat?


De unde oare nevoia asta bolnăvicioasă de a manipula bărbatul de alături asemenea unei păpuși de cârpă? Știți la ce mă refer, cu siguranță ați văzut un teatru de păpuși, cel puțin la televizor dacă nu ați avut șansa să îl vedeți live. Priceperea de care dau dovadă acei păpușari este fantastică și cred că este râvnită de multe femei, diferă doar motivele.
Atunci când intri într-o relație o faci deoarece îți place bărbatul respectiv, mai apoi ajungi să îl iubești. Îi iubești calitățile și poate mai mult defectele.
Doar că la un moment dat uiți asta și începi să vrei să îl schimbi fără să te analizezi și pe tine și să vezi cât ești de schimbată. Uiți bărbatul de care te-ai îndrăgostit și vrei acum să îl transformi în vreun cine știe ce zeu. Ajungi să îi critici fiecare încercare de a te face fericită, vrei să îi controlezi fiecare ieșire fără tine, să știi cu lux de amănunte fiecare convorbire purtată în lipsa ta .Îi controlezi telefonul, îi controlezi buzunarele, îi dai bilet de voie pentru a ieși cu prietenii lui în oraș.
Îl critici pentru faptul că nu se îmbracă la costum și nu poate renunța în ruptul capului la șapca deja decolorată dar care lui îi e teribile de dragă deoarece îi aduce aminte de o copilărie deja dispărută.
Strâmbi din nas atunci când îți face cadou un inel minunat cu piatră roșie, deoarece tu îl vroiai pe ăla cu piatră verde.
Tu ai dulapul plin de haine din care unele sunt încă nepurtate, dar atunci când el vrea să își cumpere ceva îi spui că nu are nevoie.
Îi ceri părerea dar mereu faci cum crezi tu, pentru că tu ai mereu dreptate. Te simți îndreptățită să ai mereu dureri de cap seara dar te infurii îngrozitor dacă el nu are chef o dată. Clar are amantă, da?
Tu poți avea amici cu grămada dar lui îi faci adevărate scene de gelozie numai dacă îl vezi vorbind cu o altă femeie. Tu poți ieși la cafea cu colegii tăi, dar pentru el e clar interzis.

Păi știi ce îți spun eu?
Cumpără-ți în puii mei un cățel dacă tot îl dorești atât de mult! Iar atunci când te maturizezi caută-ți și un bărbat. Dar na, e doar un simplu sfat!

Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu