joi, 19 noiembrie 2015

Femeile aleg singurătatea pentru că nu mai au răbdare...


Ajungem la o anumită vârstă şi constatăm că preferăm să stăm singure decât alături de oricine. Asta nu înseamnă nici că suntem urâte, nici că suntem ciudate ci pur şi simplu nu mai avem răbdare .
 Nu mai avem răbdare să pierdem timpul, timpul nostru, alături de bărbaţi care habar nu au ce înseamnă să fie cu adevărat bărbaţi.
 Alături de băieţaşi care cred că dacă îţi fac un compliment de duzină, asta acoperă faptul că habar nu au să vorbească.
 Alături de cei care nu ştiu ce înseamnă să cucerească o femeie, pentru că vedeţi voi dragilor... punctul G al multora dintre femei se află pe umeri, nu între picioare. Dacă reuşiţi să cuceriţi mintea unei femei, să îi atingeţi sufletul, atunci o să  aveţi o femeie îndrăgostită.
 Alături de cei care cataloghează femeile în funcţie de mărimea cupelor de la sutien sau a dimensiunilor standard de 90-60-90.

 Alături de cei care defilează în maşini mişto şi au împresia că aşa cuceresc o femeie.
 Alături de cei care petrec ore întregi în faţa oglinzii sau prin mall-uri dar nu au timp pentru cei dragi.
 Alături de cei care îşi cumpără haine de fiţe şi parfumuri de firmă dar uită  să folosească gelul de duş.
 Aalături de cei care se laudă câte femei le-au trecut prin pat în loc să se laude cu binele făcut.
 Alături de cei care nu ştiu să dăruiască o floare din simplul motiv că astăzi este joi, ci o fac numai atunci când greşesc.
 Alături de cei care se cred superiori, care cred că locul unei femei este în bucătărie, nu la birou. Se cred superiori numai din cauză că au organe genitale masculine, dar nu văd că duc lipsă de neuroni.

 Alături de cei care lovesc o femeie. Ăştia? Ăştis sunt incapabili să se exprime, incapabili să se descurce  în viaţă... nişte frustraţi nenorociţi care marchează pe viaţă femei şi copii.
 Alături de cei care alergă în braţele primei femei dispuse să îi asculte în loc să încerce să discute cu femeia de lângă ei. Uită că cea de lângă ei trebuie să le fie şi prietenă, apoi îşi plâng de milă că au pierdut-o!
 Alături de cei indecişi, mincinoşi, libidinoşi, fără principii sau cu un caracter jegos... băieţeii !!
 La o anumită vârstă vrem să avem alături un  bărbat  adevărat, acel bărbat  care nu fuge atunci când apare o problemă ci îi caută soluţii.

 Acel bărbat care nu minte deoarece se respectă în primul rând pe el... ştie că nu minte  femeia ci se minte pe el.
 Acel  bărbat care  nu se culcă cu prietenele femeii de lângă el şi nici nu le priveşte în alt mod decât prietenos.
 Acel bărbat care îşi respectă partenera, atât în prezenţa cât şi în absenţa ei... el ştie că nu pe ea o înjoseşte ci se înjoseşte pe el însuşi.
 Acel bărbat care nu jigneşte şi cu atât mai mult... nu loveşte, deoarece e mult mai inteligent şi are principii. Alege în schimb să asculte, să discute, să sprijine şi să iubească.
 Acel bărbat curat atât la exterior cât şi în interior.

 Acel bărbat care ştie să îşi susţină partenera, să o încurajeze şi să o alinte la fel cum ştie cum să o certe atunci când greşeşte.
 Acel bărbat care te face să te topeşti atunci când îţi vorbeşte, nu te face să te ascunzi sub masă .
 Acel bărbat care îşi poartă femeia în inimă cu aceeaşi eleganţă cu care îşi poartă ceasul la mână.
 Acel bărbat care nu îşi controlează femeia la fiecare 5 minute şi nu face scene de gelozie penibile. El e conştient de bărbatul care e, ştie că femeia lui e a lui şi atât, că nu are nevoie de un alt bărbat în afară de el. El ştie ce fel de femeie are lângă el, pentru că un astfel de bărbat nu poate avea alături de el o femeie uşoară.

 Acel bărbat adevărat sprijină, iubeşte, critică, te învaţă, te alintă, te ridică, te ajută, are încredere şi e mândru că te are alături.
 Restul? Băieţei şi imaturi... detalii, simple detalii şi atât !
 Vedeţi voi dragii noştri bărbaţi...
Femeile aleg singurătatea pentru că nu mai au răbdare...

Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu