duminică, 21 august 2016

Femeile singure sunt... femei! :)


Femeile singure nu sunt niște ciudate și nici nu sunt niște obiecte pe care să le poți cumpăra. Nu sunt disperate după bărbații altora și nici nu se topesc la primul compliment aruncat drept momeală de mințile ce se cred interesante. Nu sunt nici niște frustrate nenorocite.
 Sunt femei și atât. Femei cu un caracter puternic care aleg cu bucurie singurătatea în locul relației nepotrivite. Femei care nu se tem să zică nu atunci când ceva nu le convine sau să devină de gheață în momentul în care sunt înțelese greșit.
Femei care nu se lasă împresionate de bărbați a căror singură ”calitate” sunt caii putere ai mașinei pe care o conduce. Sau contul cu multe zerouri din bancă. Știu prea bine că, în momentele în care își permit și își doresc să fie vulnerabile, mașina sau contul din bancă al bărbatului ce se crede a le fi alături, nu le ajută cu nimic.
 Mințile înguste le vor privi ca pe niște ciudate, unii le vor numi scorpii sau virgine, alții vor încerca să le cumpere și puțini vor încerca a le cunoaște dincolo de zidurile fortăreței aparent indestructibilă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu