marți, 20 octombrie 2015

Femeie, respectă-te în puii mei !!!


Îmi e ruşine, ruşine şi scârbă de vremurile pe care am ajuns să le trăim, oare sunt o demodată sau vreo ciudată?
Chiar atât de ieftin te vinzi femeie? Chiar aşa de uşor te laşi prins în mreje, bărbate? De ce tânjiţi mereu dupa ceea ce este interzis?
Femeie, de ce nu poţi să glumeşti, să ai amici bărbaţi, cu care să ieşi la cafea sau cu care poţi povesti câte în lună şi stele, dar să te limitezi la amiciţie şi atât? Din cauza ta femeie sunt judecaţi toţi ceilalţi oameni cu caracter, care sunt în stare să facă diferenţa între o relaţie de amiciţie şi una de iubire, toţi cei care nu dau fuga in pat, pentru că nici măcar nu le trece asta prin minte, sunt buni amici şi atât!

Femeie, chiar atât de puţin te apreciezi şi te iubeşti încât renunţi la haine într-o secundă, dacă ţi se oferă un rahat de parfum, o plimbare cu maşina sau un compliment care probabil a fost folosit pentru toate femeile întâlnite înaintea ta? Cum naiba te mai poţi privi dimineaţa în oglindă după o partidă de sex, poate că nebun, dar tot sex pe interes e, iar asta nu prea te diferenţiază de o prostituată? Măcar aia e declarată femeie usoară, nu se ţine mare fiţoasă ca tine!

Femeie, din cauza ta toţi barbaţii au impresia că pot cumpăra pe oricine, pentru că tu nu ştii să apreciezi o plimbare prin parc, de mână sau o poveste pe o bancă, fără să vezi şi să auzi pe nimeni, numai pe cel de lăngă tine.
Femeie, de ce trebuie să ţi se aprindă călcâiele dupa bărbaţii luaţi? De ce te excită aştia mai mult decăt cei care sunt singuri, fără complicaţii, căţei, purcei sau copii? Sunt o grămadă de tipi mişto pe lumea asta şi tu îl vrei numai pe ăla! Pai, draga mea, eşti patetică, cu scuzele de rigoare dacă te-am jignit!
Femeie, de ce nu te mândreşti cu tine, de ce nu eşti o femeie independenta? Chiar atât de mult iţi place să te culci cu toţi burtoşii, moşii şi baloşii din lume? Dacă îţi dau bani să îţi cumperi ultimul model de poşetă  Louis Vuitton sau te duc în vacanţă in Grecia, dar te jignesc şi nu te respectă deloc, nu te face să te simţi de căcat?
Îi ceri bani ca să îţi cumperi şi tampoane?
Pe bune femeie, numai atât meriţi de la viaţa asta? Asta ai visat să faci atunci când erai mică?
Nu ai visat asta pentru viaţa ta, sigur ai visat să te realizezi în viaţă, păi şi atunci de ce îţi baţi joc de viaţa ta, de demnitatea ta?

 Luptă femeie pentru demnitatea ta, luptă şi fă-ţi viaţa aşa cum ai visat că vrei să fie. Eşti frumoasă, eşti inteligentă şi poţi munci şi tu cât munceşte un bărbat, aşa îţi poţi cumpăra tot ce îţi doreşti tu, dar cu banii făcuţi prin munca ta, nu cu banii câştigaţi făcând sex cu toţi burtoşii. E al naiba de bine când îţi cumperi ceva cu banii tăi, nu cred ca se compară cu orgasmul simţit cu ei, cu burtoşii (asta dăcă ai noroc şi ăia se gândesc şi la tine).
Luptă femeie si fă-te respectată, nu ne face de râs, lupta pentru visurile tale, nu accepta lângă tine bărbaţi care te maltratează şi nu te respectă, aştia nu merită nici măcar să îi priveşti. Trăieşte-ţi viaţa aşa cum vrei, femeie, fă sex cât vrei dacă asta vrei, du-te în concedii unde vrei şi cumpără-ţi tot ce vrei, dar fă-le cu demnitate, astfel poţi pune capul liniştită seara pe pernă şi nu o să ai regrete că ţi-ai  bătut joc de viaţa ta, de corpul tău, de tine.

Femeie, respectă-te în puii mei !!!

Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu