luni, 12 octombrie 2015

Femei, nu iubiţi maşina... iubiţi caracterul! Bărbaţi, nu iubiţi femeile Barbi, iubiţi FEMEIA !


Citesc tot mai multe articole în care bărbaţii se plâng că sunt băgaţi în seamă de femei numai atunci când îşi etalează portofelul plin de bani, conduc nu ştiu ce maşină tare sau le fac cadouri foarte scumpe. Serios?
Pe ce lume traiţi dragi bărbaţi? Nu vreau să vă supăr, vă zic numai:
- pe o femeie adevărată nu o poţi cumpăra niciodată pentru că o femeie care se respectă îşi cumpără singură ce vrea, din banii munciţi de ea sau dacă nu îşi permite nu îşi cumpără şi gata !

- pe o femeie adevărată nu o impresionezi dacă conduci nu ştiu ce maşină tare, dar în schimb ai un caracter infect.
- pe o femeie adevărată o cucereşti dacă ai caracter puternic, dacă ai principii, restul sunt simple detalii, lucruri materiale care contează prea puţin.
  Aşa că mă lăsaţi cu genul de scuze de rahat? Dacă ai portofelul plin de bani sau nu ştiu ce maşină tare, impresionezi genul de "PIȚI'' , femeile BARBI, femei fără minte, caracter sau principii, atât!
Iar tu, dacă chiar eşti barbat cu adevărat ştii clar ce vrei de la viaţă, ştii cine eşti şi ce femeie vrei alături, iar dacă tu nu ştii cine eşti şi nu te respecţi, te mulţumeşti cu femeile BARBI !

Ştiţi la ce concluzie am ajuns? Bărbaţii puternici, cei care sunt cu adevărat bărbaţi, nu se tem de femeile independente, nu. Ei caută astfel de femei, cei care se tem sunt băieţeii lui mama, acei bărbaţi care nu au crescut din punct de vedere intelectual.

Şi femeile independente au nevoie de dragoste, au nevoie de un bărbat alături, ca orice altă fiinţă umană. Însă partea frumoasă este asta: dacă te îndrăgosteşti de o femeie independentă, iar ea te iubeşte la randul ei, asta se întâmplă pentru că te doreşte, nu pentru că are nevoie de tine. Aceasta este cea mai pură forma de iubire.

O femeie adevărată ştie să iţi fie cea mai bună prietenă, iubită, soţie, mamă la copii, doamnă în societate, gospodină în bucătărie şi drăcuşor în dormitor.
O femeie Barbi, se va lăuda cu munca ta şi iţi va cheltuii banii, pentru că ea nu va fi în stare să facă ceva prin inteligenţa şi munca ei. Şi partea proastă este că, dacă vei rămâne fără bani, vei rămâne şi fără iubirea ei.
O femeie independentă şi inteligentă acceptă că nu poate fi placută de toată lumea şi, spre deosebire de alte femei, asta nu o răvăşeşte. 




 Doamnelor, dacă aveţi impresia că veţi lua lângă voi un băiat care în timp se va transforma în bărbat, greşiţi! Dacă nu s-a transformat singur, nici în prezenţa voastră nu o va face!
Cu timpul, veţi avea şi un copil! O sa constataţi că trebuie să creşteţi de fapt doi copii, din care unul este şi tătic! Vă rămâne să vă bucuraţi că măcar unul din ei ştie să se îmbrace singur!

Dacă sunteţi femei puternice, nu îi alegeţi pe cei care se intimidează în prezenţa voastră, ci pe cei care se excită atunci când vă privesc!
 Dragul meu, pe o femeie nu o impresionezi cu maşina pe care o conduci, nu o impresionezi cu portofelul plin de bani, hainele de firmă sau cu corpul lucrat minuţios la sala de forţă. Ştii de ce?
Pentru că degeaba ai maşină dacă nu ştii cum să iubeşti o femeie, degeaba ai portofelul plin de bani, dacă nu eşti barbat cu caracter şi principii, degeaba ai haine de firmă dacă ,atunci când deschizi gura habar nu ai ce vorbeşti.
Degeaba ai un corp bine lucrat si braţe musculoase dacă nu întelegi că o femeie are nevoie să se simtă protejată sufleteşte.

”Puterea unui bărbat nu stă în mărimea muşchilor ci în delicateţea cu care îşi ţine în braţe femeia iubită.”
Femei, nu iubiţi maşina... iubiți caracterul! Bărbaţi, nu iubiţi femeile Barbi, iubiţi FEMEIA !


Pozele nu îmi aparțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu